Промяна в Условията за кандидатстване по процедура BG05M9OP001-2.010 „Развитие на социалното предприемачество“

info 20 септември 2017

УО на ОП РЧР изменя Условията за кандидатстване по процедура BG05M9OP001-2.010 „Развитие на социалното предприемачество“ във връзка с промяна в чл.7, ал.3 на Постановление № 162 от 22 август 2017 г. за определяне на детайлни правила за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по програмите, финансирани от европейските структурни и инвестиционни фондове за периода 2014 – 2020.

Коригира се текстът в Условията за кандидатстване, Декларация на кандидата/партньора (Приложение ІІ) към Условията за кандидатстване, както и Таблицата за оценка на административното съответствие и допустимостта, като отпада изискването лицата, членове на управителни и надзорни органи, да декларират обстоятелствата по т.2 от Декларация на кандидата/партньора (Приложение ІІ). Отпада изискването за подаване на Устав и/или друг еквивалентен документ към момента на кандидатстване, от който/които да са видни поименно членовете на управителните и надзорни органи на кандидата/партньора.

Променените текстове са в режим „track changes”.

Променените Условия за кандидатстване, Таблицата за оценка на административното съответствие и допустимостта и Декларация на кандидата/партньора (Приложение ІІ) може да намерите на следния линк.

 

Източник: esf.bg